У Тернополі встановили черговий кулінарний рекорд, приготувавши бичачі яйця (ФОТО)

Незвичну страву варили на Театральному майдані в центрі міста і пригощали всіх охочих

У Тернополі встановили черговий кулінарн…

У Тернополі встановили новий кулінарний рекорд - приготували страву з понад тисячі бичачих яєць, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Zik.

Куховарив тернопільський ресторатор Ігор Парій. Для всіх охочих, які зібралися поруч із запитаннями, він провів майстер-клас.

За словами ресторатора, страву тушкують зі сметаною, попередньо вишкваривши у казані бочок із цибулею. Наостанок все слід приправити прянощами.

Хоч страва незвична, куштувати її зібралося чимало охочих.

Всього для кулінарного рекорду використали 1029 бичачих яєць. Такий рекорд в Україні є першим, а відтак і унікальним поки.

Нагадаємо, у Тернополі фест "Сала і Самогону" відзначився новим рекордом України - виготовили найдовшу в Україні барну стійку з бочок. Також родзинкою тернопільського фестивалю була гігантська металева свиня з поросятами.

А посеред літа у Тернополі зварили понад три тисячі літрів рибної юшки. Страву готували шестеро кухарів упродовж шести годин.

Навесні тут найбільшу в Україні зварили шпундру. До Книги рекордів тернополяни потрапили, дякуючи Івану Котляревському.

А трішки раніше - спекли "хмарочосну" ковбасу в 400 метрів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme