Смачний рекорд: У Тернополі зварили понад три тисячі літрів рибної юшки

Страву готували шестеро кухарів упродовж шести годин

Смачний рекорд: У Тернополі зварили пона…

Ще один рекорд встановили у Тернополі, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на 20 хвилин.

Тернополяни приготували 3009 літрів юшки.

Шестеро професійних кухарів шість годин готували рибну юшку, встановивши рекорд України у Тернополі у суботу, 8 липня.

"Щойно ми завершили заміри, - розповідає керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова. - Вони абсолютно точні, бо розраховувалися за спеціальною формулою. Отож загальний об'єм нового тернопільського рекорду - 3 тисячі 9 літрів юшки"

Тернополяни змогли безкоштовно скуштувати рекордну юшку. Кожному давали порцію - 500 грамів.

Нагадаємо, вихідні у Тернополі видалися рекордними: на Короп-фесті встановили останніий кулінарний рекорд цього року у Тернополі - приготували 3009 літрів рибної юшки в одному казані, а майстер-масажист упродовж 18 годин і 26 хвилин робила людям масаж спини.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme