Яку каву не варто пити

Якість розчинного напою сильно різниться, залежно від виробника

Яку каву не варто пити…

Як повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на woman-talk.com, останнім часом фахівці розділилися на два фронти: одні знаходять нові докази корисності кави, а другі вважають, що від його вживання краще утриматися.

Хочеться сказати, що в такій каві міститься близько 1200 хімічних компонентів, 800 з яких – ароматичні сполуки, які відповідають за його смак.

Вміст кофеїну в напої досягає 1500 мг/л, що і робить його самим бадьорим і тонізуючим напоєм у світі.

З упевненістю можна сказати тільки одне – від такого виду кави краще взагалі відмовитися. На виробництві із зерен можуть видалити кофеїн та інші важливі сполуки, так що на виході вийде не підбадьорливий напій, а кольорова рідина, що не володіє ніякими корисними властивостями, закладених природою.

Таке ж ставлення у вчених до поширеного виду кави "3 в 1". Про додавання вершків у розчинну каву - вчені радять не використовувати таке поєднання. В іншому випадку великий ризик виникнення метаболічного синдрому, який призводить до серйозних проблем зі здоров'ям.

А щоб отримати задоволення, прокинутися з ранку і не нашкодити організму, вчені радять пити кава, самостійно приготований з мелених зерен. Такий напій володіє протизапальними властивостями і захищає клітини організму від окислювального пошкодження.

Нагадаємо, попередні дослідження говорять про те, що кава в розумних кількостях знижує ризик розвитку ряду серйозних захворювань: серцевої недостатності, інсульту, цукрового діабету 2 типу, хвороб Альцгеймера і Паркінсона, деяких видів раку та інших.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme