Оприлюднили нове відкриття про заморожені овочі

Науковці довели, що заморожені овочі та фрукти є значно кориснішими, аніж свіжі

Оприлюднили нове відкриття про заморожен…

Виявилося, що заморожені овочі та фрукти є значно кориснішими, аніж свіжі, які вже лежать у холодильнику кілька днів, повідомляє Depo.Хмельницький за матеріалами Ukr.Media.

Заява науковців з Університету Джорджії базується на дослідження щодо вмісту найкорисніших елементів у фруктах та овочах, а саме вітамінів А, В9 та С.

Результати показали, що чорниця, полуниця, зелений горошок, шпинат, квасоля, цвітна капуста, броколі та кукурудза втрачають більшість своїх корисних вітамінів всього за декілька днів. Тому заморожені смаколики значно корисніші для організму.

Єдиний варіант, при якому свіжі фрукти і свіжі овочі здатні "переплюнути" заморожені, це вживання їх справді у свіжому вигляді, без зберігання у холодильнику. Відтак науковці радять бути обачними та зважати на дату виготовлення під час походу у магазин.

Читайте також: Сім продуктів для боротьби з сезонною депресією.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme