UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Курсанти-прикордонники НАДПСУ харчуються по-новому (ФОТО)

В прикордонній академії вдосконалюють харчування курсантів

Курсанти-прикордонники НАДПСУ харчуються…

В їдальні Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького віднедавна запровадили деякі нововведення, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомилив НАДПСУ, тепер курсанти можуть обирати страву до свого смаку. Наприкінці 2020 року запропонували курсантам на вибір дві перших страви на обід. – такий експеримент виявився вдалим та був позитивно сприйнятий. Поступово альтернативу додали до всіх страв.

Зараз курсанти можуть на власний вибір взяти суп чи борщ, рибну чи м’ясну котлету, макарони чи гречану кашу та один з двох салатів. "Зазвичай обидва варіанти страв готують у пропорції 50/50, адже спрогнозувати, що буде більш популярним неможливо, – кажуть в академії. Відзначають також і збільшення навантаження на персонал їдальні.

Втім, не дивлячись ні на що, в академії продовжують вдосконалювати харчування курсантів. Додають – влітку буде розширено асортимент фруктів в раціоні, а також планують закупівлю обладнання для виробництва вареників.

Нагадаємо, минулими вихідними майбутні прикордонники вдосконалювали вміння та навички у знешкодженні диверсантів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

data-matched-content-rows-num=1 data-matched-content-columns-num=4 data-matched-content-ui-type="image_stacked"