UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Віньковеччині запрацювала нова місцева пожежна команда (ФОТО)

Сьогодні у селі Осламів Віньковецького району відбулося урочисте відкриття нової місцевої пожежної команди

На Віньковеччині запрацювала нова місцев…

Урочисте відкриття відбулося за участі обласного очільника Вадима Лозового та районного керівництва, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ДСНС.

Новий підрозділ обслуговуватиме одразу вісім навколишніх сіл. Це дозволить скоротити час прибуття допомоги вдвічі. Відтак громада, а це понад 6000 людей, почуватиметься безпечніше, адже забезпечення людей надійним захистом та створення безпечних умов проживання - перший крок задля відродження українського села.

Амбіційний проект співробітництва чотирьох сільських рад у сфері пожежної безпеки було реалізовано за підтримки держави. Місцевому бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій було виділено 594,3 тис. грн державної субвенції. Завдяки цим коштам був придбаний пожежний автомобіль із обладнанням та проведено реконструкцію приміщень.

Для забезпечення роботи підрозділу у короткий термін було проведено внутрішнє оздоблення приміщень депо, благоустрій території та придбано усе необхідне: пожежно-рятувальне оснащення та захисний одяг.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme